El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar continguts relacionats amb les seves preferències i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.
Benvinguts a l'espai de Carné Assessoria Laboral

Ençà més de 60 anys, ens dediquem a l'assessorament laboral per a empreses i professionals. En la nostra experiència hem treballat amb tot tipus d'empreses, de diferent àmbit geogràfic, sempre amb el propòsit d'assolir el nostre objectiu: gaudir de la confiança i la satisfacció dels nostres clients, treballant amb professionalitat, honestedat i dedicació.

Comptem amb un equip humà especialitzat en temes laborals, amb integritat i serietat com a valors de treball, que atén als seus clients amb la màxima eficàcia i celeritat, sense dilacions innecessàries.

Fem ús de les últimes tecnologies, permetent que els nostres clients tinguin el millor servei possible.

Donem un tracte personal, proper. Ens preocupem per les necessitats particulars de cada client, adaptant-nos a la seva forma de treballar, mantenint una comunicació permanent, fent que el nostre servei sigui un assessorament personalitzat.


Experiència, dedicació, innovació. Carné Assessoria Laboral.